Η " iLike Voucher Promotions Platform" περιλαμβάνει:

Δωρεάν δώρα, 1+1 Προσφορές, Διαγωνισμούς, Προσκλήσεις & Προσφορές.

Πάρτε μέρος σε διαγωνισμούς για να κερδίσετε πλούσια δώρα. Κερδίστε Μοναδικές προσφορές καθημερινά. Εκτυπώστε στον υπολογιστή σας ή κατεβάστε στο κινητό σας εκπτωτικά κουπόνια, προσκλήσεις, εισιτήρια και κουπόνια Δωρεάν Δειγμάτων.

Join iLike Voucher it's Free!!
 1. Οδηγίες Web Tour

  If you wish to see this guide in English press here

  Η πλοήγηση στον οδηγό της πλατφόρμας είναι αρκετά απλή:

  - Πάτησε Επόμενο για να μεταβείς στο επόμενο βήμα

  - Για να μεταβείς στο προηγούμενο βήμα πάτησε το βέλος back στο browser σου

  - Για να κλείσεις το κάθε εικονίδιο οδηγιών πάτησε το Χ

  - Για να δεις τη πλατφόρμα θα κλείσεις το εικονίδιο οδηγιών και θα πατήσεις στο λογότυπο πάνω αριστερά

  - Ο οδηγός δεν περιέχει πραγματικά στοιχεία – είναι demo περιβάλλον

  - Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για όποια διευκρίνιση

  Ευχαριστούμε!


 2. Εισαγωγή

  Η iLike Voucher Promotions Platform είναι μια πλατφόρμα που απευθύνεται σε :

  - Χρήστες (Facebook users) που μπορούν να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς, προσφορές και άλλα είδη Vouchers - προωθητικών ενεργειών, ΔΩΡΕΑΝ.

  - Επιχειρήσεις που επιθυμούν να φτιάξουν μόνες τους, τις δικές τους προωθητικές ενέργειες για τη Facebook σελίδα τους, στις οποίες θα συμμετέχουν οι χρήστες της πλατφόρμας.
  Περιλαμβάνει ένα πλήρες διαχειριστικό περιβάλλον με φόρμες δημιουργίας και διαχείρισης Vouchers. Περιλαμβάνει online σύστημα συναλλαγών για να αγοράσετε credits και να δημοσιεύσετε μόνοι σας τις δικές σας προωθητικές ενέργειες για τη Facebook σελίδα σας με γρήγορο, οικονομικό και ωφέλιμο τρόπο.


 3. Κατηγορίες Vouchers

  Εδώ μπορείς να δεις όλα τα ενεργά Vouchers των επιχειρήσεων. Μπορείς να κάνεις Σύνθετη Aναζήτηση ή μπορείς και από το κεντρικό μενού να επιλέξεις ανά είδος Voucher, (Δωρεάν δώρα, 1+1 Προσφορές, Διαγωνισμούς, Προσκλήσεις & Προσφορές), ώστε να επιλέγεις πιο εύκολα αυτές που επιθυμείς.


 4. Voucher

  Εδώ εμφανίζεται το Voucher μιας επιχείρησης, το όνομα της επιχείρησης, το είδος του συγκεκριμένου Voucher, η ημερομηνία λήξης της ενέργειας και μια σύντομη περιγραφή του Voucher το οποίο πατώντας το μπορείς να δείς τη πλήρη ανάπτυξη του και στη συνέχεια να το κατοχυρώσεις.


 5. Πρέπει να κάνεις Facebook Login

  Άνοιξε μια νέα καρτέλα στον περιηγητή – browser (Mozilla, chrome) σου και κάνε login με το προσωπικό σου προφίλ στο Facebook. Στη συνέχεια πάτησε το κουμπί Facebook Login για να συνδέσεις το προφίλ σου με την πλατφόρμα και να μπορείς να παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς, προσφορές και άλλες προωθητικές ενέργειες.